Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
12.09.2021
AKCE: Výhodná Balíkovna
Až do 31. října lze využít akční cenu dobírky u Balíkovny za pouhých 10 Kč. Samotná doprava je za skvělých 49 Kč. Skrze Balíkovnu lze posílat zásilky ... číst celé
03.05.2021
Nové zboží, nové kategorie
NašeMimčo.cz roste a s ním i nabídka zboží pro vás! V příštích týdnech u nás najdete spoustu úplně nového zboží, nových značek a dokonce i nové katego... číst celé
Zobrazit všechny novinky

Platební brána ComGate

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas právnické osobě DMM Shopping s.r.o., se sídlem Kurzova 2222/16, 155 00 Praha 5 - Stodůlky, IČ 10923829 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Nepropásněte novinky, akce a slevy! Přihlašte se k odběru našeho newsletteru
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za měsíc.

Chcete mít stálý přehled o novinkách a dostávat výběr zajímavých produktů? Sledujte nás na našem Facebooku a Instagramu.

Neváhejte se na nás obrátit

Informace ohledně zboží a objednávek:

info@nasemimco.cz

Reklamace:

reklamace@nasemimco.cz

Technické problémy/dotazy:

tech-podpora@nasemimco.cz

Kde nás najdete

Čejov 19 
396 01 Humpolec 

Map
Kontakty
Logo
David Sankot
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Facebook
NašeMimčo.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz